Hajókirándulás vacsorával.

Elegáns környezetben, zongoraelőadással

Éjszakai Hajókirándulás Budapest
Vacsora Budapest

Vacsora és hajókirándulás Budapest:

A program részletei

Naplemente után a város egy másik arcát mutatja. Vacsora sétahajónk ekkor indul útnak, hogy a Duna nehéz víztömegén haladva megfigyelhetőek legyenek a fedélzetről, ahogyan az esti fények egymás után telepednek a sötét épületekre, hogy éjszaka is láthatóvá tegyék azokat.

Barátságos személyzet és sokféle finom fogás várja Önt és kedves szeretteit az elegáns Sétahajón, ami ekkor is otthont ad meghitt családi, baráti összejövetelekhez, romantikus randevúkhoz. Utóbbi esetén segítünk fokozni a hatást: Rózsa, közös fotó, gyertyafény kérhető a program részeként, hogy az együtt töltött idő minden szempontból tökéletes legyen, főleg, ha olyan egyedi esemény készülődik a hajós vacsora alkalmával, mint a lánykérés.

A magas minőségű szolgáltatás része a kényelem is. Ennek eleget téve a belső zárt fedélzeti részben megfelelő fűtésről és klímáról, kényelmes férőhelyekről gondoskodunk.

Hajós programok sokszínűséget igazolja, hogy az ünnepek alkalmával a hajón eltöltött vacsora is mindig kicsit más lesz, illeszkedve az adott hagyomány sajátosságaihoz.

Kellemes hajókirándulás finom vacsorával.

A vacsora közben a hajó belsejében, profi zongoristák és énekesnők foglalják el a színpadot, míg a megnyerő személyzet felszolgálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Ezalatt érdemes ki-ki lesni az ablakon, hiszen a hajóból elénk táruló látványt sem érdemes kihagyni. Szintén elhaladunk a Margit-híd és Rákóczi-híd közötti Dunai szakaszon, hogy az itt sorakozó látnivalókat telje fénypompájukban tekinthessük meg.

A vacsora igény szerint állhat egy vagy több fogásból. Levesek, főételek, desszertek hosszú sora található meg az étlapon, közöttük a klasszikus ajánlatoktól kezdve egész a street food ételeken át, a vegetáriánus és ínyenc ételekig megtalálhatóak ajánlatok. A vacsora mellé finom italokat szolgálunk fel, amelyeket akár korlátlan italfogyasztás keretén belül is igénybe vehetnek vendégeink.

Sokoldalú program

Vacsora közben egy sétahajóról megfigyelni a főváros magával ragadó fényeit tökéletes időtöltés, pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Hozza el kedvesét, családját egy meghitt vacsorára, és fedezzék fel együtt a kivilágított főváros magával ragadó kincseit. Az arany színben úszó városhoz igazodva sétahajó is elegáns, luxuskörnyezetbe öltözik, kedves személyzettel és széles ételválasztékkal várja vendégeit. Romantikus ajándékként valentin napon, vagy egy jeles nap megünnepléséhez is kiváló választás. A hajó egész a Margit híd és a  Rákóczi Híd között területet felfedezi. Ha vacsora helyett inkább preferálnak egy könnyedebb menüt városnézés során, akkor örömmel ajánljuk a pizza hajós programot.

A jegyeket úgy állítottuk össze, hogy azok közül a vendégek igényeikhez leginkább illő módon tudjanak kiegészítőt választani - A luxus körülmények között történő élményhajózáshoz a fogások száma, és lefoglalt asztal szerint változnak a jegyek. Ezek a lenti gombra kattintva a menetrenddel együtt megtekinthetőek.

TOP