Ünnepi hajókirándulás a Dunán

Tartson velünk az ünnepnapokon és vigyen haza emlékezetes, vidám élményeket!

Ünnepi hajókirándulás Budapest

Az ünnepnapok alkalmával hajónkon a tradíciók válnak uralkodóvá. A budapesti hajókirándulás az ünnepeken is az Erzsébet-hídtól indul, de ebben esetben teljesen más hangulatban telik majd az idő, mint a hétköznapi programjainkon. Igyekszünk minden jeles napot különlegesebbé és az adott hagyományokhoz illeszkedve tematikusabbá tenni, hogy vendégeink minél teljesebben élhessék meg az adott ünnep jellemvonásait.

A programok részletei:

Hajókirándulás Budapest Karácsony

Hajókirándulás Karácsonykor

A Duna-parton sorra játszó színes karácsonyi díszítés a Duna vízében tükröződve is gyönyörű. A fűtött beltérben Karácsonyi finom fogások, zongora és operett előadás várja a vendégeket. A karácsony minden évben vidáman telik sétahajónk fedélzetén. Találkozzunk a karácsonyi vacsoraprogramon december 24-én és 25-én, Szenteste. Nem mellesleg így családjával, szeretteivel is megspórolják a sokféle sütés-főzéssel járó stresszt. És ha már család, akkor az esti vacsorával összekötött vidám hajókázás karácsonyi ajándéknak sem utolsó ötlet.

A korlátozott szám elérhető jegyek árai az alábbi gombra kattintva elérhetők, vendégeinknek szaloncukorral és páratlan karácsonyi díszítéssel kedveskedünk.

Hajókirándulás Budapest Húsvét

Húsvéti hajókirándulás

Hagyományos húsvéti programok és előadás hajókirándulás közben. A szokásos elegáns díszítést húsvéti dekorációs elemek hatják át, felkészülve arra, hogy az esti folklór műsor méltó kiegészítői legyenek. Az élőshow részeként népi stílusú, részben interaktív előadások kerülnek megrendezésre. A hajón szolíd formában megjelenik ekkor minden, ami húsvéthoz kapcsolódik. Ha önöknél is minden évben hasonlóan telik a Húsvéti időszak, akkor itt az ideje kipróbálni valami új szokást ezen az ünnepen, és egy kis városi hajókázással összekötni a programot.

Finom ételek több fogásos vacsora ajánlata érhető el ez alkalommal is a sétahajó éttermében. A városnézés továbbra is a programhoz tartozik, Budapest központi részén haladunk el a Dunán, érintve a legnépszerűbb part menti nevezetességeket.

Hajókirándulás Budapest Valentin-nap

Romantikus hajózás Valentin-napon

Valentin-napon a sétahajó is a szerelem ünneplését helyezi középpontba. Ha még gondolkodik hová is vigye kedvesét ezen az különleges ünnepen, akkor megtalálta a legromantikusabb lehetőséget. Ugyanis kevés olyan  helyszín van, ami ennél jobban illene a romantikus programok listájára. A Dunai hajón andalogva a csodás Budapesti panorámát közösen felfedezni, igazán örömteli páros élmény. Valentin-napon a párok gyertyafényes vacsorán kerülhetnek közelebb egymáshoz. Töltsön el kedvesével egy meghitt estét gyertyafény mellett rózsaszirmokkal díszített környezetben, lágy zongoradallamok között! Igény esetén a vacsora végén közös fotót készítünk önökről.

A vacsorát a szerelem jegyében kiegészíthetjük ezen a napon szív alakú előétellel és finom marcipán desszerttel. A foglalás gombra kattintva választhat jegy-variációink közül ahol italcsomaggal, ablak melletti asztallal, vagy korlátlan italfogyasztással is bővíthető a romantikus program.

Hajókirándulás Budapest Augusztus 20.

Augusztus 20-i hajós vacsora

Az augusztus 20-ra sokan terveznek valami pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas programot. A budapesti hajókirándulást választva az államalapítási ünnep sajátosságai is érvényesülnek.

Miközben a sétahajó a Dunán halad a Rákóczi- majd a Margit-híd felé, a hajó belsejében magyaros folklór előadások szórakoztatják a közönséget. A tűzijáték idejére érdemes az ablakokhoz, vagy a külső fedélzethez közelebb menni, hogy minél több legyen látható az ikonikus ünnepi pillanatból.

Ha a nap folyamán részt vett valamely ünnepi megemlékezésen, zászlófelvonáson, kiváló lezárás lesz a hajónkon, elegáns környezetben elfogyasztott finom vacsora. Vendégeinknek zongoraelőadással és folklór műsorokkal készülünk. Az előadások közül az alábbi gombok segítségével választhat:

Hajókirándulás Budapest Újév

Szilveszterezzen hajón

Üdvözlő pezsgő, tűzijáték a hajó fedélzetéről és vidám újévi előadások. - Ez jellemzi az óév utolsó és az újév első pillanatait a hajókiránduláson Budapesten, elegáns, luxus környezetben.

Éjfélkor a kellemes zongoraelőadás előadás egy himnusz erejéig megáll a Parlament előtt, hogy a tradíciónak adja át a főszerepet, majd a fővárosi eget tűzijáték festi színesre erőteljes hangjának kíséretében. Így aztán mi is  hangos vidámsággal és szórakozással köszöntjük az új évet a fedélzeten, remélve, hogy az új sikereket tartogat számunkra. A sétahajó még 1-2 óráig a vízen marad, így az ünneplés biztosan nem ér veget idő előtt es az újévi fogadalmakat is lesz idő kitalálni.

Az szilveszteri vacsora is több fogásból áll, amihez különböző jegyárak alapján ablak melletti ülőhely, italcsomag vagy korlátlan italfogyasztás jár. Az árakat az alábbi gombra kattintva tudja megtekinteni.

TOP