Városnéző sétahajózás finom pizzával

Több mint egy órás hajókirándulás Budapesten

Hajókirándulás Budapest Pizza

Pizza és hajókirándulás Budapest:

A program részletei

Ha hétvégi vagy szabadidős programot tervez Budapesten, a sétahajózás egy finom pizzával összekapcsolva kiváló ötlet lehet. A hajókirándulás árába egy darab pizza tartozik bele. Az élményt fokozva a jegy részeként korlátlan üdítő és sörfogyasztás is elérhető. A jegyek díja a pizzafeltéttől függően változik. Választható feltétek: magyaros, sonkás-kukoricás, szalámis, hawaii és négysajtos. A pizza fogyasztása közben több mint 1 óra hajózás sorám fedezzük fel Budapest központi dunai szakaszát.

Időjárás álló hajajózás

Nyári időszakban, érdemes a fedélzet külső részéről a melengető napsütésben szemlélni a dunai tájat, de a hidegebb időszakokban sem érdemes lemondani az izgalmas hajózásról. A hajó rendelkezik belső zárt - szükség esetén fűtött - térrel. A hőség enyhítéséről nyáron klímával gondoskodunk.

A hajókirándulás nappali és esti időszakban is elérhető Budapesten, a pontos menetrend megtalálható az alábbi gombra kattintva.

Baráti találkozókhoz családi kirándulás részeként, de laza randevúhoz is kiváló választás.  Városnézés közben a hajó elhalad a Parlament, és a Szabadság-szoborral ékeskedő Gellért-hegy, és az egykor királyok otthonaként számon tartott Budavári Palota mellett. Amennyiben jelenlegi vagy volt hallgatóként látogat el hozzánk, talán még érdekesebb az egyetemi épületeket megnézni a dunai távlat szemszögéből.

Pizzán kívül természetesen más finomságok is kaphatók. Az egyéb street food ételek mellett, könnyed fogások, snackkek alkotják a választék egy részét. Ha nagyobb volumenű gasztronómiai élményt keres érdemes jegyet foglalnia a vacsorahajó programra, amelyen több fogásos ételeket szolgálunk fel, vidám, szórakoztató és minőségi műsorokkal karöltve. Randevú esetén, ha valami komolyabbat elegánsabbra vágyik párjával, romantikus vacsoraprogrammal állunk az önök rendelkezésére.

A jegyeket úgy állítottuk össze, hogy azok közül a vendégek igényeikhez leginkább illő módon tudjanak kiegészítőt választani - Van akinek a nassolási lehetőségek, van akinek az ablak melletti asztal, vagy a külső, nyitott fedélzet a prioritás a látnivalók után.

TOP