Városnéző sétahajózás

Több mint egy órás hajókirándulás Budapesten

Hajókirándulás Budapest

Városnéző hajókirándulás Budapest:

A program részletei

Ha igazán egyedi módon szeretné megtekinteni Budapest központi részének nevezetességeit, akkor a hajókirándulás kiváló választás lesz, amely során a város part menti látnivalói a Duna nyugalmából szemlélve tekinthetőek meg.

A sétahajó az Erzsébet-hídtól, a 11-es dokkból indul, és ide is érkezik vissza utasaival, akik immáron sokkal több információval gazdagodva lépnek majd partra, ami a budapesti nevezetességek történelmét, érdekességeit illeti. Ez annak köszönhető, hogy a városnéző hajóút izgalmas idegenvezetéssel van egybekötve. Az itt hallható információkat a magyar, német és angol mellett, további 8 idegennyelven biztosítjuk, így magyarul nem tudó turisták számára sem jelent akadályt a programon való részvétel.

Finomságok hajózás közben

Ha útközben megéheznének, éttermünk finom fogásokkal, igény esetén korlátlan italfogyasztással áll az önök rendelkezésére. Klasszikus, modern street food ajánlatainkon túl, a vegetáriánus konyha kedvelőire, és az ételérzékenységgel rendelkezőkre is gondoltunk. A különböző fogásokat kedves személyzet szolgálja fel, a kellemes hangulat garantált.

Látnivalók az út során:

Budapest nem hiába került be a legnépszerűbb turisztikai városok közé. A Budai várnegyed központi részeként a Széchenyi-Lánchíd fölé magasodó Budavári palota a nappali és esti órákban is páratlan látványt nyújt a Dunáról szemlélve. A hajó útja során elhalad a Parlament, és a Gellért-hegy mellett is, melyek szintén dobogós nevezetességek, ha a legismertebb, és legnépszerűbb városi látnivalók kerülnek sorra. Az egyetemeknek otthont adó történelmi épületek közül is felbukkan néhány a hajózás alatt, míg nem elérjük a Margit-sziget déli csücskét, ahol kirándulóhajó új irányt vesz, és elindul vissza a kikötő felé.

Sokoldalú program

A hajókirándulás Budapesten tökéletes megoldás családi nyaralások kiegészítőjeként, közös családi, baráti programokhoz, magányos farkasok városfelfedező kirándulásaihoz. Ajándékként is maradandó élmény, lepje meg szerettét születésnap, vagy egy fontos elért eredmény megünnepléseként. Töltsenek el együtt kollágáival egy csapatösszekovácsoló programot a hajót, vagy hozza el kedvesét egy romantikus randevúra. Ha utóbbi mellett dönt a programot egy kellemes vacsorával is segítünk kiegészíteni.

A jegyeket úgy állítottuk össze, hogy azok közül a vendégek igényeikhez leginkább illő módon tudjanak kiegészítőt választani - Van akinek a nassolási lehetőségek, van akinek az ablak melletti asztal, vagy a külső, nyitott fedélzet a prioritás a látnivalók után.

TOP